top of page

Kurre on festivaalin virallinen juhlajuoma!


Tänäkin vuonna festivaalilla on oma nimikko-oluensa, Kurre. Mustan Virran Panimon kanssa yhteistyössä tehtyä Luomu Wheat Alea on saatavilla Panimopuodista, Kulttuurikellarilta sekä Mustan Virran Panimon omasta baarista.

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali saa jälleen oman festarioluensa. Festivaalivieraat saavat nauttia Saimaan rannalla elokuvien, taiteen ja musiikin lisäksi myös Kurre luomu wheat ale -oluesta. Juhlaoluen etikettiä koristaa festarin tämän vuoden festivaalin tunnus, orava.

Mustan Virran Panimon kanssa yhteistyössä syntynyt festariolut on vegaaninen ja täysin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu raikas ja miedosti humaloitu vehnäale.

Kymmenettä kertaa järjestettävä festivaali pyrkii tukemaan paikallisuutta ja savonlinnalaisia toimijoita. Kurre on paikallisen pienpanimon kanssa yhteistyössä tehty festivaalin virallinen juhlaolut.


bottom of page