top of page
Esityspaikat.jpg

Esityspaikat

Savonlinnan luontoelokuvafestivaalin esityspaikat sijaitsevat Savonlinnan keskustassa.
Esityspaikkojen välillä voi helposti liikkua kävellen ja nauttia samalla kauniista järvimaisemasta.
Sivun lopusta löydät myös kartan, mihin kaikki esityspaikat on merkattu.

Kulttuurikellari

Olavinkatu 34, Savonlinna

Savonlinnan vanhimpiin kivitaloihin kuuluvassa rakennuksessa on alunperinkin sijainnut elokuvateatteri ja se toimii yhtenä luontoelokuvafestivaalin tunnelmallisista näyttämöistä. Alakerran salissa on 220 asiakaspaikkaa. Salin takaosassa on 65-paikkainen nouseva katsomo. Yläkerrassa pidämme keskustelutilaisuuksia.

 

Esteettömyys

Kulttuurikellarin yläkerran ravintolatila on täysin esteetön ja se sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä. Tilassa on inva-WC.  Kulttuurikellarin tilat ovat kahdessa eri kerroksessa, minkä vuoksi tilassa on portaikkoja. Näin ollen kaikkialle ei voida taata esteetöntä kulkua. ​Alakerran saliin on mahdollista kulkea avustettuna sisäpihan puolelta muutaman porrasaskelman kautta.

Otathan meihin yhteyttä sinff@sinff.fi, niin varmistamme avunsaannin paikalle esitykseen ja ilmoitathan näytökseen saapuvasta avustajasta etukäteen, niin varaamme avustajalle vapaalipun.

Kulttuurikellari_ylakerta

Killa

Punkaharjuntie 3, Savonlinna

Killa sijaitsee Savonlinnan Viiskulmassa ja on toiminut elokuvateatterina kymmeniä vuosia. Elokuvateatteri on remontoitu täysin 2010 ja on toiminut luontoelokuvafestivaalin näyttämönä aiemminkin. Saliin mahtuu 139 (+ 2 pyörätuolipaikkaa) katsojaa.


Esteettömyys
Killaan pääsee pyörätuolilla salin etuoven kautta eli rakennuksen sisäpihan puolelta. Killassa on kaksi pyörätuolipaikkaa.

 

Otathan etukäteen yhteyttä sinff@sinff.fi, mikäli olet tulossa pyörätuolin kanssa, näin valmistaudumme avaamaan ovia ja auttamaan tarvittaessa muutenkin. lmoitathan myös näytökseen saapuvasta avustajasta etukäteen, niin varaamme avustajalle vapaalipun.

killayleis.jpg

Kuvalinna

Olavinkatu 13, Savonlinna

Kuvalinna on tunnelmallinen elokuvateatteri, jonka tiloissa on aiemmin toiminut Savonlinnan kaupunginteatteri. Kuvalinna on toiminut luontoelokuvafestivaalin näyttämönä useana vuotena. Saliin mahtuu 179 katsojaa.


Esteettömyys
Kuvalinnaan ei valitettavasti pääse pyörätuolilla lukuisten portaiden vuoksi.

Kuvalinna

Riihisaari

Olavinlinnan lähellä sijaitseva entinen Riihisaaren jyvämakasiini toimii nykyään Saimaan luonto- ja museokeskuksena. Tämän saaren kalliolla nautitaan elokuvapiknikistä ja heijastetaan leffoja historiallisen makasiiniin seinään. 

Esteettömyys
Museorakennuksen sisätiloihin on esteetön sisäänpääsy ja museon edustalla on yksi invapysäköintiin tarkoitettu pysäköintiruutu. Museolaivoihin ei ole esteetöntä sisäänpääsyä. Elokuvapiknik järjestetään Riihisaaren pihapiirissä esteettömän jalankulkuväylän varrella ja ympäristö on osittain kallioinen. 

leffapiknik_3.jpg

Sulosaari

Metsänäytöksemme idyllisenä ympäristönä toimii Sulosaari. Savonlinnan torilta on n. 1,5km matka Kasinonsaaren kautta tälle pienelle saarelle, missä sijaitsee myös Kalliolinnan lettukahvila.

Esteettömyys
Sulosaaren vaikeakulkuiseen maastoon ei ole turvallista esteetöntä kulkua. 

IMG_20170818_204552.jpg

House of Olaf

Asemantie 19, Savonlinna

Savonlinnan historiallisiin veturitalleihin avautuva uusi tapahtuma-areena House of Olaf toimii muun muassa tämän vuoden festivaaliklubin tapahtumapaikkana. Paikalla toimii  anniskeluravintola ja se sijaitsee n. 1,5 km päässä Savonlinnan torilta. Paikalle mahtuu 410 henkeä.

 

image.png
bottom of page