top of page

Ohjelmistohaku auki / Submission for program is open!


Ohjelmistohaku vuoden 2019 festivaaleille on auki!

Ehdota elokuvaasi mukaan Luontoelokuvafestivaalin 2019 ohjelmistoon! Ilmoittautuminen käynnissä 11.1.2019 saakka FilmFreeway-palvelun kautta: https://filmfreeway.com/SINFF

Elokuvia voi ehdottaa seuraaviin kategorioihin: dokumentti, fiktio, kokeellinen elokuva, lyhytelokuva ja VR-elokuva.

Avoin haku oheisohjelmistolle:

Elokuvien lisäksi Luontoelokuvafestivaali on myös musiikkia, taidetta, keskusteluja, työpajoja ja paljon muuta! Haku festivaalin oheisohjelmistoon on avoinna 1.3.2019 saakka. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: sinff@sinff.fi

////

Call for entries for Savonlinna international nature film festival 2019 is now open! Submit your film to the festival now. Read our regulations and submit films via FilmFreeway: https://filmfreeway.com/SINFF

We are accepting entries of shortfilms, fictions, documentaries, experimental films and virtual reality.

Open call for side program of 2019:

In addition to the films, Savonlinna international nature film festival hosts other events such as music, art, discussions, workshops etc. Open call for side program is open until 1.3.2019. Send your application or ask for further information: sinff@sinff.fi.


bottom of page