top of page

Antti Tenetzin Musta joki - Black River avautuu Kulttuurikellarissa osana Luontoelokuvafestivaalia!


Antti Tenetzin teokset ovat media- bio- ja urbaanin taiteen kohtaamispaikkoja ja liikkuvat taiteen ja tieteen rajapinnoilla. Hänen teoksiaan on esitetty laajasti (mm: Exchange Tate Modern 2017, Venetsian Biennaali 2013 ja 2015, Thessaloniki Contemporary art museum of Greece 2009).

Savonlinnaan Tenetz tuo läpileikkauksen vanhoista videoteoksista sekä paikkasidonnaisen teoksen Musta joki - Black River. Pohjana teokselle toimivat Olaus Magnuksen tarina Olavinlinnan ohi virtaavasta mustasta virrasta ja siinä uivista kaloista sekä kalliomaalaukset Kolovedellä ja Astuvansalmella. Osana festivaalia järjestetään myös taiteilijatapaaminen.

Tule tapaamaan taiteilijaa ja juhlimaan avajaisia kanssamme la 18.8. klo 16 Kulttuurikellariin, Olavinkatu 34. Myös kulttuurikellarin baari on avoinna.

Festivaaliviikonloppuna näyttelyyn voi tutustua seuraavasti:

Pe 17.8. klo 12-23 (Kulttuurikellarin baari avoinna klo 17-23)

La 18.8. klo 10-23 (baari avoinna klo 15-23)

Su 19.8. klo 10-17

Näyttely on avoinna lokakuun 2018 loppuun saakka. Kuraattorina on toiminut Paavo Halonen. Yhteistyössä Savonlinnan Kulttuurikellari.


bottom of page