top of page

Tupsukorva Pale Ale on luontoelokuvafestivaalin virallinen juhlajuoma!


Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali saa jälleen oman festarioluensa. Festivaalivieraat saavat nauttia Saimaan rannalla elokuvien, taiteen ja musiikin lisäksi myös Tupsukorva Pale Ale -oluesta. Juhlaoluen etikettiä koristaa festarin tämän vuoden festivaalin tunnus, ilves.

Mustan Virran Panimon kanssa yhteistyössä syntyneen festarioluen maussa välkehtivät kevyt kukkaisuus sekä hullaannuttavat hedelmät.

Vaalean meripihkan värisen oluen aromeissa tulee esiin trooppisten hedelmien ja sitruksen maukkaat vivahteet. Maltillinen, mutta tuntuva katkerohumalointi antaa tilaa raikkaalle hedelmällisyydelle sekä parhaista suomalaisista maltaista syntyvälle keksimäiselle mallaspohjalle.

Yhdeksättä kertaa järjestettävä festivaali pyrkii tukemaan paikallisuutta ja savonlinnalaisia toimijoita. Tupsukorvaa saa Mustan Virran Panimolta ja Panimobaarilta Riihisaaresta sekä m/s Puijo -laivalta. Tuotetta myydään rajoitettu erä.


bottom of page