top of page
image (1).png
Luontomandalat-maataidetta -työpaja

Paikka: Riihisaari | La 19.8. klo 19.00-20.30 | Hinta: Maksuton

Elämän tarkoitus vai ikävän karkotus? Tule tutustumaan yksin tai porukalla mandaloiden erilaisiin käyttötarkoituksiin ja luomaan luonnonmateriaaleista oma taideteoksesi haluamaasi paikkaan. Ohjattu non-stop -työpaja sopii myös lapsiperheille.

 

Mandalat ja spiraalit ovat ikiaikaisia, eri kulttuureissa ja uskonnoissa esiintyviä ympyräkuvioita. Mandalan rakentaminen voi olla luontoyhteyden vahvistamisen tai itsetutkiskelun harjoittamisen väline tai vain hauskaa yhdessä tekemistä luonnossa. Osallistujat valitsevat itselleen sopivan työskentelyn sen mukaan mihin tarkoitukseen haluavat mandalan tehdä: harmonian löytämiseen, ymmärtääkseen itseään tai selvittääkseen jonkin tilanteen, kaaoksen kesyttämiseen, kiitollisuuden tai muiston ilmaukseksi jne. Työskentelemään voi levittäytyä läheiseen maastoon. Maataideteokset dokumentoidaan valokuvaamalla.

 

Työpajan ohjaajana toimiva Tuula Kokkonen on luonnon ja kulttuurin terveys- ja hyvinvointivaikutuksiin erikoistunut psykologi, taideterapeutti sekä taide- ja metsäohjaaja.

Työpaja on osana elokuvapiknikiä.

bottom of page