top of page

Rekry

Talkoolaishaku on nyt päättynyt

Luontoelokuvat, musiikki ja taide valtaavat Savonlinnan aina elokuussa.  Festivaali järjestetään 30 talkoolaisen voimin ja vapaaehtoisia haetaan kesän aikana erilaisiin tehtäviin festivaaliviikonlopulle. Vapaaehtoishaku vuodelle 2023 on nyt suljettu, mutta voit tutustua jo ensi vuotta varten, millaista olisi olla talkoolaisena.

Kiinnostaako vapaaehtoiseksi hakeminen?
 

Olethan täysi-ikäinen, yhteistyökykyinen ja sitoutunut. Työ festivaaleilla on joskus vaihtelevaa ja tilanteet voivat muuttua nopeallakin aikataululla. Joustavuus on ehdoton valtti. Tutustu talkoolaisten monipuolisiin tehtäviin tarkemmin alla.

 

Festivaalin vapaaehtoisten edut:

 

 • Vegaaninen Staff-ruoka tarjotaan festarien keskuksessa laivassa. Aamupala ja lämmin ruoka katettuna, välipaloja tarjolla pitkin päivää.

 

 • Majoitus ulkopaikkakuntalaisille Savonlinnassa.

 

 • Staff-passilla pääsy kaikkiin näytöksiin, joissa on tilaa mikäli työvuorot antavat myöten.

 

 • Festariklubien sisäänpääsy staff-passilla ilmaiseksi.

 

 • Työkokemusta: Festivaaleilla työskentely kartuttaa monen
  alan osaamista

 

 • Työtodistus: 
  Halutessasi saat työtodistuksen festivaalilla työskentelystä

 

 • Karonkka: 
  Sunnuntaina festarien loputtua juhlitaan! Tarjoamme juomaa ja ruokaa kaikille vapaaehtoisille.

 

 • Työkaverit: Luontoelokuvafestarin vapaaehtoiset ovat ihmisistä parhaimpia. Festivaalimme ei olisi onnistunut kasvamaan jo kymmenvuotiaaksi tapahtumaksi ilman kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat vuosien saatossa lahjoittaneet meille aikaansa ja osaamistansa. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä talkoovuoroista

Työvuorot ja -ajat

Työvuorot ovat tehtävästä riippuen pitkiä tai lyhyitä. Työaikaa kertyy jokaiselle noin 6-8h/pvä. Työvuorolistat julkaistaan elokuun alussa.

 

Kuka perehdyttää tehtävään?

Perehdytyksen saat tiiminvetäjiltä kun työvuorolistat on vahvistettu. 

 

Milloin sinuun ollaan yhteydessä?

Hakuaika talkoolaiseksi päättyy 30.6. Valituille ilmoitetaan noin kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Vuoroista saat tiedon lähempänä festivaalia.

 

Kohti kestävämpää festivaalia
Luontoelokuvafestivaalien arvojen ydin on luonnonsuojelussa ja ympäristömme arvostamisessa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään festivaalia ekologisemmaksi tekemällä kestäviä valintoja tapahtuman toteuttamisessa. Tähän yhteiseen tavoitteeseemme otamme mukaan niin talkoolaisemme, yleisön kuin yhteistyökumppanimmekin.

Talkoolaisten työtehtävät

Lipunmyynti

Festarien lipunmyynti tapahtuu siellä missä elokuvatkin pyörivät, ja osa lipuistamme myydään vasta paikan päällä juuri ennen esitystä. Satamassa on lipunmyynnin keskus josta myyjät siirtyvät esityspaikoille myymään lippuja ennen esitystä. Sinffin lipunmyyjät osaavat myös neuvoa vieraita ohjelmiston ja muiden mieltä askarruttavien kysymysten äärellä, opastaa esityspaikoille ja ehkäpä vinkata lempielokuvansa ohjelmistosta. 

 

Tekniikka

Tekniikan tiimissä rakennetaan ja puretaan laitteistoa, ratkotaan esityspaikkoihin liittyviä ongelmia ja istutaan esityssalissa valvomassa että laitteet toimivat ja kuvat liikkuvat. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, tehtäviin perehdytetään.

 

Somistus

Festarialueella satamassa, esityspaikoilla ympäri Savonlinnaa ja muissa oheisohjelmaa esittävissä paikoissa tarvitaan tehokasta tiimiä rakentamaan ja purkamaan somistuksia. Jos et pelkää korkeita paikkoja ja osaat ratkaista ripustuksiin liittyviä haasteita luovasti, tämä voi olla sinun pestisi.

 

Runneri

Ajokortti, nopeat jalat ja reaktiokyky, ongelmanratkaisutaito, iloinen ja joustava asenne. Runneri tekee tärkeää työtä kulisseissa, hoitaa nimensä mukaisesti juoksevia asioita. 

 

Mahdolliset yleiset tiedustelut talkoolaisasioissa voi lähettää osoitteeseen: talkoolaiset@sinff.fi

 

bottom of page