Tule mukaan

järjestämään festivaalia

Avoimet harjoittelu-ja talkoopaikatFestivaaleilla ei ole tällä hetkellä avoimia paikkoja haussa. Talkoolaishaku vuodelle 2021 käynnistyy kesäkuussa, mistä tiedotamme lisää myöhemmin. 


 

Haemme joukkoomme viestintä ja -tuottajaharjoittelijaa - haku on päättynyt.
Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali järjestetään 19.–22.8.2021. Tapahtumassa esitetään luonto- ja ympäristöaiheisten elokuvia, niin dokumentteja, lyhytelokuvia, animaatioita kuin fiktioelokuviakin. 20–30 elokuvan lisäksi festivaaliviikonloppu sisältää livemusiikkia, erikoisnäytöksiä, taidetta, keskusteluja, työpajoja ja paljon muuta mielenkiintoista tapahtumaa teeman ympärillä monipuolisesti.

 

Luontoelokuvafestivaali etsii nyt kahta harjoittelijaa vuoden 2021 festivaalille:

 

Viestintäharjoittelija

Viestintäharjoittelijan työ koostuu markkinoinnin ja tiedottamisen tehtävistä, sosiaalisen median koordinoinnin tehtävistä, sisällöntuotannosta niin nettisivuille, someen kuin festivaalin katalogiinkin. Lisäksi voit halutessasi osallistua tapahtuman käytännön järjestelyjen koordinoimiseen.

 

Edellytyksenä on vahva suomen kielen osaaminen ja kirjallisen ilmaisun sujuvuus. Englannin kielen hallinta on toivottavaa. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, reaktiivinen ja sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja. Lisäksi kiinnostus ympäristöasioihin ja elokuvaan katsotaan eduksi.


 

Tuotantoharjoittelija

Harjoittelijan työnkuva koostuu tapahtuman käytännön järjestelyjen koordinoimisesta, ideoinnista, yhteistyötahojen kontaktoinneista sekä muista festivaalin tuottamiseen liittyvistä tehtävistä.

 

Edellytyksenä hyvä kirjoitustaito suomeksi ja englanniksi, oma-aloitteisuus, aikataulujen hallinta ja itsenäinen, reipas työote. Lisäksi kiinnostus ympäristöasioihin ja elokuvaan katsotaan eduksi.

Harjoittelu on oiva mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta tapahtumatuotannosta ja tutustua festivaalin järjestämiseen. Pääset tekemään vastuullista työtä ja

kehittämään osaamistasi ammattitaitoisessa yhteisössä.

 

Osa-aikaisen harjoittelun kesto on noin 3–6kk, mutta ajankohtaa ja kestoa voidaan muokata tapauskohtaisesti. Harjoittelu painottuu kevääseen ja kesään 2021. Odotamme sinun osallistuvan festivaalin järjestelyihin Savonlinnassa noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Ennen festivaalia työ on itsenäistä ja joustavaa. SINFFillä ei ole toimistoa, joten harjoittelua voi suorittaa myös etätyönä. Työskentely festivaalijohtajan ja ohjelmapäällikön sekä koordinaattorin kanssa on tiivistä ja sisältää useita tapaamisia tarpeen mukaan. Festivaaliviikolla pääset rakentamaan festivaalia monipuolisesti alusta saakka osallistuen mm. lipunmyynnin, talkootoiminnan, festivaalialueen viihtyvyyden sekä näytösten kulun järjestelyihin.  

 

Voit vaikuttaa työnkuvaasi oman kiinnostuksesi sekä vahvuuksiesi mukaan. Harjoittelusta maksetaan palkkio ja lisäksi matkakulut, festivaaliviikon ruoka sekä majoitus korvataan.

 

Hae mukaan iloiseen joukkoomme! Hakuaika päättyy 15.1.2021.

 

Hakemukset ja lisätiedot:

Annakaisa Vänttinen

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali

sinff@sinff.fi

0400 359 787