top of page

Koronainfo SINFF 2021

 


Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali seuraa tarkasti THL:n, AVI:n ja muiden viranomaistahojen koronalinjauksia. Muutamme käytäntöjämme linjausten mukaisesti tehdäksemme festivaalista mahdollisimman turvallisen kaikille osallistujille.

**Auta meitä tekemään festarista turvallinen: Elokuvapiknikin, Seminaarin, sekä YÖ X SINFF videotaideseinän avajaisiin osallistuvat voivat halutessaan jättää meille yhteystietonsa tämän lomakkeen kautta. Tietoja käytetään vain altistumistapauksista viestimiseen.**
 

Näin toimimme:

-Esityspaikoilla toteutetaan ohjeistusten mukaiset turvavälit ja tarjolla on varamaskeja sekä käsidesiä.

-Henkilökuntamme on sitoutunut voimassa oleviin koronalinjauksiin ja toimii niiden mukaisesti.

-Esityspaikoilla on tehostettu siivousta ja muita hygieniakäytäntöjä.
-Keräämme kävijöiltämme lipunoston yhteydessä yhteystiedot ja ilmoitamme mahdollista altistumistapauksista henkilökohtaisesti.

Jos luontoelokuvafestivaali saa tietoonsa, että samassa tai saman päivän aiemmassa esityksessä on ollut paikalla koronapositiiviseksi todettu henkilö, ilmoitamme muille kävijöille tilanteesta. Tartuntaketjujen ja mahdollisten altistumisten selvittäminen ei ole Luontoelokuvafestivaalin vastuulla, mutta tällä käytännöllä haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

 

Tätä toivomme yleisöltä:

-Ethän tule paikalle, mikäli sinulla on mitään koronaan tai hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

-Pidäthän huolta käsi- ja yskimishygieniasta.

-Pidäthän sopivan turvavälin muihin kävijöihin.

-Yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään maskia.
 

Mikäli saat tietää, että sinulla on ollut koronavirustartunta ja olet siten voinut tartuttaa sen muihin kävijöihin, ilmoitathan tästä välittömästi sähköpostitse sinff@sinff.fi. Tartuntaketjujen ja mahdollisten altistumisten selvittäminen ei ole Luontoelokuvafestivaalin vastuulla, mutta tällä käytännöllä haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Antamiasi yhteystietoja ei käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin.

bottom of page