top of page

Rekry

Harjoittelijahaku on päättynyt

 

Haemme joukkoomme viestintä ja -tuottajaharjoittelijaa!

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali järjestetään 17.–20.8.2023 kahdettatoista kertaa. Festivaalin aikana esitämme 20–30 luonto- ja ympäristöaiheista elokuvaa: mm. dokumentteja, lyhytelokuvia, animaatioita sekä fiktioelokuvia. Laajan ja ainutlaatuisen elokuvarepertuaarin ohella festivaalipäivät tuovat kaupunkiin myös livemusiikkia, ulkoilmanäytöksiä, taidetta, keskusteluja sekä paljon muita teemojen mukaisia tapahtumia eri puolella kaupunkia.
 

Luontoelokuvafestivaali etsii nyt kahta harjoittelijaa vuoden 2023 festivaalille.

 

Viestintäharjoittelija

Viestintäharjoittelijan työ koostuu tapahtuman käytännön järjestelyjen koordinoimisesta sekä markkinnoinnin ja tiedottamisen tehtävistä. Lisäksi työhön kuuluvat sosiaalisen median koordinointi sekä sisällöntuotanto someen, nettisivuille sekä festivaalin katalogiin.


Toivomme sinulta vahvaa suomenkielen osaamista ja kirjallisen ilmaisun sujuvuutta. Englanninkielen hallinta on toivottavaa. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, reaktiivinen ja luovit sosiaalisen median kanavissa luontevasti. Lisäksi kiinnostus ympäristöasioihin ja elokuviin katsotaan eduksi.

Tuotantoharjoittelija

Harjoittelijan työnkuva koostuu tapahtuman käytännön järjestelyjen koordinoimisesta, ideoinnista, yhteistyötahojen kontaktoinneista sekä muista festivaalin tuottamiseen liittyvistä tehtävistä.
 

Toivomme sinulta hyvää kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi, oma-aloitteisuutta, aikataulujen hallintaaa ja itsenäistä reipasta työotetta. Lisäksi kiinnostus ympäristöasioihin ja elokuviin katsotaan eduksi.

Tietoa harjoittelujaksosta

Harjoittelu on oiva mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta tapahtumatuotannosta ja tutustua festivaalin järjestämiseen. Pääset tekemään vastuullista työtä ja kehittämään osaamistasi ammattitaitoisessa yhteisössä.
 

Osa-aikaisen harjoittelun kesto on noin 3–6 kk, mutta ajankohtaa ja kestoa voidaan muokata tapauskohtaisesti. Harjoittelussa tehtävät painottuvat keväälle ja kesälle 2023 ja tahti kiihtyy 17.–20.8. järjestettävää festivaalia kohden. Odotamme sinun osallistuvan festivaalin järjestelyihin Savonlinnassa noin viikkoa ennen tapahtumaa huipentuen festivaaliviikonloppuun.
 

Ennen festivaalia työ on itsenäistä ja joustavaa. SINFFillä ei ole toimistoa, joten harjoittelua voi suorittaa kotoa käsin. Työskentely festivaalijohtajan ja tuottajan sekä koordinaattorin  kanssa on tiivistä ja sisältää useita tapaamisia tarpeen mukaan, pääasiassa verkon välityksellä Google Meetsissä. Palaverit on usein ilta-aikaan.  Festivaaliviikolla pääset rakentamaan festivaalia monipuolisesti alusta saakka osallistuen mm. lipunmyynnin, talkootoiminnan, festivaalialueen viihtyvyyden sekä näytösten kulun järjestelyihin.  

Voit vaikuttaa työnkuvaasi oman kiinnostuksesi sekä vahvuuksiesi mukaan.

Matkakulut ja festivaaliviikon ruoka sekä majoitus korvataan. Hakemukset 31.1. mennessä. Harjoittelijalle maksetaan pieni palkkio.

Festivaali järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys ja tapahtuma toteutetaan pääasiassa talkoovoimin.

 

Hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Hakemukset ja lisätiedot:

Annakaisa Vänttinen
Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali
sinff@sinff.fi
0400 359 787

bottom of page