top of page

Esteettömyys

Savonlinnan luontoelokuvafestivaali pyrkii parantamaan festivaalin saavutettavuutta kaikille. Tältä sivulta löydät lisätietoja esityspaikkojen esteettömyydestä, sekä yhteystiedot meille. Kuulemme mielellämme ennakkoon saapumisestasi festivaaleille avustajasi kanssa, että voimme sujuvoittaa lippujen hankintaa sinulle ja avustajallesi (vapaalippu), sekä taata avustamisen esityspaikoilla.

Esityspaikat

Kulttuurikellari

Olavinkatu 34, Savonlinna

Kulttuurikellarin ravintolatila on täysin esteetön ja se sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä. Tilassa on inva-WC.  Kulttuurikellarin tilat ovat kahdessa eri kerroksessa, mutta ravintolasta pääsee alakerran salin ylätasanteelle lavaporrashissillä. Tilassa on kuitenkin useita portaikkoja ja nouseva katsomo, näin ollen kaikkialle ei voida taata esteetöntä kulkua. Ilmoitathan meille etukäteen saapumisestasi näytökseen.

Savonlinnan vanhimpiin kivitaloihin kuuluvassa rakennuksessa on alunperinkin sijainnut elokuvateatteri ja se toimii yhtenä luontoelokuvafestivaalin tunnelmallisista näyttämöistä. Alakerran salissa on 220 asiakaspaikkaa. Salin takaosassa on 65-paikkainen nouseva katsomo. Yläkerrassa pidämme keskustelutilaisuuksia.

Killa

Punkaharjuntie 3, Savonlinna

Killaan pääsee pyörätuolilla salin etuoven kautta eli rakennuksen sisäpihan puolelta. Killassa on kaksi pyörätuolipaikkaa.

Killa sijaitsee Savonlinnan Viiskulmassa ja on toiminut elokuvateatterina kymmeniä vuosia. Elokuvateatteri on remontoitu täysin 2010 ja on toiminut luontoelokuvafestivaalin näyttämönä aiemminkin. Saliin mahtuu 139 (+ 2 pyörätuolipaikkaa) katsojaa.

Riihisaari


Museorakennuksen sisätiloihin on esteetön sisäänpääsy ja museon edustalla on yksi invapysäköintiin tarkoitettu pysäköintiruutu. Museolaivoihin ei ole esteetöntä sisäänpääsyä. Elokuvapiknik järjestetään Riihisaaren pihapiirissä esteettömän jalankulkuväylän varrella ja ympäristö on osittain kallioinen. 

Olavinlinnan lähellä sijaitseva entinen Riihisaaren jyvämakasiini toimii nykyään Saimaan luonto- ja museokeskuksena. Tämän saaren kalliolla nautitaan elokuvapiknikistä ja heijastetaan leffoja historiallisen makasiiniin seinään.

 

Kuvalinna

Olavinkatu 13, Savonlinna

Kuvalinnaan ei valitettavasti pääse pyörätuolilla lukuisten portaiden vuoksi.

Sulosaari


Sulosaaren vaikeakulkuiseen maastoon ei ole turvallista esteetöntä kulkua.

 

House of Olaf

Asemantie 19, Savonlinna

 

House Of Olaf on esteetön tila ja meille on helppo tulla pyörätuolilla. Keikkojen ajaksi pyörätuolissa oleville asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan tilaa lavan eteen. Henkilökohtaiset avustajat pääsevät  keikoille maksutta sisään.

Myös näkövammaisten ja muuten liikuntarajoitteisten avustajat pääsevät työnantajansa kanssa samalla lipulla sisään. Mikäli tulet keikalle avustajan kanssa olethan yhteydessä sähköpostitse tuotanto@houseofolaf.com ennen keikalle saapumista. Mikäli tarvitset apua paikan päällä olethan yhteydessä meihin sinff@sinff.fi.

House Of Olaf sisätiloista löytyy esteetön ja sukupuolineutraali saniteettitila.

Näytökseen saapuminen ja liput

Ilmoitathan meille ennakkoon saapumisesta, niin varmistamme avunsaannin paikalle esitykseen. Ilmoitathan myös näytökseen saapuvasta avustajasta etukäteen sähköpostitse, niin varaamme avustajalle vapaalipun. Sähköposti: sinff@sinff.fi, puh. 041 483 3999.

Lipunmyynti festivaalin aikana

 

Kertalippu aikuiset, 9 €
Kertalippu lapset  (max 10 v.), 7 € 
Viiden kerran sarjakortti, 40 €*


*Viiden kerran sarjakortit käyvät kaikkiin normaalihintaisiin  (9€) elokuviin.

Lippuja myydään festivaalin aikana SINFF-infomökissä (ei esteetön), sekä esityspaikoilla ennen esitystä lippujen saatavuuden mukaan.
 

SINFF-infomökin aukioloajat:

pe 15–19, la 10–18, su 10–16.30

 
Maksutavat: käteinen, pankkikortit ja useimmat luottokortit.

Tiedustelut: sinff@sinff.fi

Esityspaikat

 

SINFF-infomökki ja lipunmyynti / Savonlinnan satama
Malmiranta, lähin osoite Rantakatu
57130 Savonlinna

Savonlinnan Kulttuurikellari

Olavinkatu 34

57130 Savonlinna


Killa
Punkaharjuntie 3
Savonlinna

Kuvalinna

Olavinkatu 13
Savonlinna


Sulosaari
Savonlinna

 

Riihisaari 

57130 Savonlinna

bottom of page