Esteettömyys

Savonlinnan luontoelokuvafestivaali pyrkii parantamaan festivaalin saavutettavuutta kaikille. Tältä sivulta löydät lisätietoja esityspaikkojen esteettömyydestä, sekä yhteystiedot meille. Kuulemme mielellämme ennakkoon saapumisestasi festivaaleille avustajasi kanssa, että voimme sujuvoittaa lippujen hankintaa sinulle ja avustajallesi (vapaalippu), sekä taata avustamisen esityspaikoilla. Festivaalia vietetään ensimmäistä kertaa nelipäiväisenä
19.–22.8.2021.

Esityspaikat

Kulttuurikellari

Olavinkatu 34, Savonlinna

Kulttuurikellarin yläkerran ravintolatila on täysin esteetön ja se sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä. Seminaari pidetään Kulttuurikellarin yläkerrassa. Yläkerrassa on inva-WC.  Kulttuurikellarin tilat ovat kahdessa eri kerroksessa, minkä vuoksi tilassa on portaikkoja. Näin ollen kaikkialle ei voida taata esteetöntä kulkua. ​Alakerran saliin, missä elokuvanäytöksiä pidetään, on mahdollista kulkea avustettuna sisäpihan puolelta muutaman porrasaskelman kautta. Ilmoitathan meille etukäteen saapumisestasi näytökseen.

Savonlinnan vanhimpiin kivitaloihin kuuluvassa rakennuksessa on alunperinkin sijainnut elokuvateatteri ja se toimii yhtenä luontoelokuvafestivaalin tunnelmallisista näyttämöistä. Alakerran salissa on 220 asiakaspaikkaa. Salin takaosassa on 65-paikkainen nouseva katsomo. Yläkerrassa pidämme keskustelutilaisuuksia. Rajoitusten mukainen käytössä oleva kapasiteetti alakerrassa on 80 paikkaa (muutokset mahdollisia).

Killa

Punkaharjuntie 3, Savonlinna

Killaan pääsee pyörätuolilla salin etuoven kautta eli rakennuksen sisäpihan puolelta. Killassa on kaksi pyörätuolipaikkaa.

Killa sijaitsee Savonlinnan Viiskulmassa ja on toiminut elokuvateatterina kymmeniä vuosia. Elokuvateatteri on remontoitu täysin 2010 ja on toiminut luontoelokuvafestivaalin näyttämönä aiemminkin. Saliin mahtuu 139 (+ 2 pyörätuolipaikkaa) katsojaa. Rajoitusten mukainen käytössä oleva kapasiteetti on 30 paikkaa (muutokset mahdollisia).

 

Riihisaari


Museorakennuksen sisätiloihin on esteetön sisäänpääsy ja museon edustalla on yksi invapysäköintiin tarkoitettu pysäköintiruutu. Museolaivoihin ei ole esteetöntä sisäänpääsyä. Elokuvapiknik järjestetään Riihisaaren pihapiirissä esteettömän jalankulkuväylän varrella ja ympäristö on osittain kallioinen. 

Olavinlinnan lähellä sijaitseva entinen Riihisaaren jyvämakasiini toimii nykyään Saimaan luonto- ja museokeskuksena. Tämän saaren kalliolla nautitaan elokuvapiknikistä ja heijastetaan leffoja historiallisen makasiiniin seinään.

 

Kuvalinna

Olavinkatu 13, Savonlinna

Kuvalinnaan ei valitettavasti pääse pyörätuolilla lukuisten portaiden vuoksi.

Sulosaari


Sulosaaren vaikeakulkuiseen maastoon ei ole turvallista esteetöntä kulkua.

Höyrylotja S/S Mikko

Museolaivoihin ei valitettavasti ole esteetöntä pääsyä.

Saimaa-ilmiön kontti

Kontti ei valitettavasti ole esteetön.

Näytökseen saapuminen ja liput

Ilmoitathan meille ennakkoon saapumisesta, niin varmistamme avunsaannin paikalle esitykseen. Ilmoitathan myös näytökseen saapuvasta avustajasta etukäteen sähköpostitse, niin varaamme avustajalle vapaalipun. Sähköposti: sinff@sinff.fi, puh. 041 483 3999.

Lipunmyynti festivaalin aikana

 

Kertalippu aikuiset, 8 €
Kertalippu lapset  (max 10 v.), 6 € 
Viiden kerran sarjakortti, 35 €*


*Viiden kerran sarjakortit käyvät kaikkiin normaalihintaisiin  (8€) elokuviin.

Lippuja myydään festivaalin aikana SINFF-infomökissä (ei esteetön), sekä esityspaikoilla ennen esitystä lippujen saatavuuden mukaan.
 

SINFF-infomökin aukioloajat:

pe 15–19, la 10–18, su 10–16.30

 
Maksutavat: käteinen, pankkikortit ja useimmat luottokortit.

Tiedustelut: sinff@sinff.fi

Esityspaikat

 

SINFF-infomökki ja lipunmyynti / Savonlinnan satama
Malmiranta, lähin osoite Rantakatu
57130 Savonlinna

Savonlinnan Kulttuurikellari

Olavinkatu 34

57130 Savonlinna


Killa
Punkaharjuntie 3
Savonlinna

Kuvalinna

Olavinkatu 13
Savonlinna


Sulosaari
Savonlinna

 

Riihisaari 

57130 Savonlinna