top of page
5O4A2136_netti_edited.jpg
Ahma tattoo - Walk-in tatuointipaja 

Ahma tattoo | K18

Ota luontotatuointi festareilla! Ahma tattoo toteuttaa walk in -tatuointipajassa luontoaiheisia tatuiointeja handpoke-menetelmällä tai siirtokuvana. Ahma tattoo rantautuu Savonlinnaan ja toteuttaa luontoaiheisen walk-in tatuointitapahtuman yhdessä Savonlinnan kansainvälisen luontoelokuvafestivaalin kanssa. Tule hankkimaan ihana festarimuisto vaikka lemppari-norpastasi! Tatuointivaihtoehdot löydät sivun alalaidasta. Sinun on mahdollisuus ottaa myös Luonnonsuojeluliiton norppa-aiheinen siirtokuvatautointi paikan päällä. 

 

Tatuoinnit tehdään handpoke -menetelmällä ilman tatuointikonetta. Vaikka tekniikka itsessään on tuhansia vuosia vanha, käytetään tatuoimisessa vain testattuja, steriilejä työkaluja ja REACH -hyväksyttyjä musteita. Tatuoimisessa käytettävät materiaalit ovat vegaanisia.

 

Tapahtumassa tatuoidaan SINFF:in kanssa yhteistyössä suunniteltuja flash-kuvia. Sama kuva-aihe voidaan tatuoida usealle asiakkaalle. Tatuoinnit tehdään mustalla musteella ja noin tulitikkuaskin kokoisina. Tilateknisistä syistä tatuointeja tehdään tapahtumassa vain raajoihin. Walk-in -periatteen mukaan tatuointiajat jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä. Tatuoinnin ikäraja on 18 vuotta.

 

Tatuoinnin hinta on 100 e, josta 50 % lahjoitetaan SINFF:iä järjestävälle Savonlinnan kansainvälisen luontoelokuvafestivaalin kannatusyhdistys ry:lle. Tatuointi maksetaan korttimaksulla.

 

Festarien ulkopuolella Ahma työskentelee Studio Hellässä Helsingissä. Studio toimii turvallisemman tilan periaatteilla, ja syrjimättömyys onkin Ahmalle erittäin tärkeä arvo. Ahmaa voit seurata instagramissa @ahmatattoo tai kurkata hänen nettisivut osoitteesta ahmatattoo.com.

SINFF.jpg

Tatuointimallit

bottom of page