top of page

Festareilta löytyy elokuvia ja tekemistä koko perheelle


Nappaa tästä menovinkit viikonlopulle koko perheelle sopiviin elokuviin ja tapahtumiin!

  • Vedenneito // Pe 16.8. klo 17 Kuvalinna Iloinen kokoperheen elokuva, missä tutustutaan nuoren tytön silmin Saimaan järviluontoon eri vuodenaikoina.

  • Mad House:Hikoileva maapallo // Pe 16.8. klo 18 Satama Esityksessä kuullaan jöröjukkamaisia tarinoita ympäristöstämme ja kohdataan joukko erilaisia otuksia ja ilmiöitä. Vapaa pääsy.

  • Pessi ja Illusia // La 17.8. ja su 18.8. klo 11 M/S Puijo Ihastuttava nukketeatteriesitys keiju-tytön ja peikon rakkaustarinasta.

  • Taidetyöpaja // La 17.8. klo 11-13 Satama. Päästä luovuus valloilleen työpajassa luonnonmateriaaleja käyttäen. Tänä vuonna koristellaan edellisvuosilta kierrätettyjä SINFF-kangaskasseja tekstiilivärein teemalla "Voimaeläimeni". Lapsille myös jo perinteeksi muodostunut kivimaalaustyöpaja. Vapaa pääsy.

  • Rölli-näytös // Su 18.8. klo 11.30 Kulttuurikellari Näytöksessä esitetään viisi jaksoa Röllin seikkailuja, missä teemoina ovat luonnon kunnioittaminen ja tutkiminen, erilaisuuden hyväksyminen ja omien pelkojen voittaminen.

Vähän vanhemmille keneltä sujuu jo englanninkieli, niin suosittelemme myös suositun David Attenborough'n Wonder of Eggs dokumenttia, mikä on puhuttu englanniksi, ei tekstitystä.

  • Attenborough's Wonder of Egss // La 17.8. klo 18 Kuvalinna Luontodokumentti vie meidät tutkimusmatkalle linnunmunien kiehtovaan ja kirjavaan maailmaan.

Varmista paikkasi elokuviin ja osta liput ennakkoon! bit.ly/32ImxH9

Koko perheen luontoelokuvafestivaali

bottom of page