top of page

Festivaalijohtajan ohjelmistotärpit viikonloppuun


Kysyimme festivaalijohtaja Annakaisa Vänttiseltä, mitä Luontoelokuvafestivaalilla ei kannatta tänä vuonna missata. Lue Vänttisen TOP3 viikonlopun ohjelmistosta.

1. Venäläiset elokuvat eri aikakausilta, jotka käsittelevät luontoa ja luontosuhdetta. Esitämme neuvostoklassikot Älä odota kirjettä (1960) ja Dersu Uzala (1975) sekä uudemmat venäläiset elokuvat The Lord Eagle (2018), joka on jakuutinkielin indie-elokuva sekä karhuista kertovan Kamchatka Bears. Life Begins (2018).

2. Klubit muuttavat Kulttuurikellariin! Kaksi kovaa esiintyjää mahtavassa miljöössä. Perjantain tanssimusiikista vastaa Pietarin Spektaakkeli ja lauantaina suomalaista huippujazzia Mikko Innasen Tripod -kokoonpanolta.

3. Yksi ensimmäisiä elokuvia joita itse muistan, on Karhu vuodelta 1988. Meillä on kunnia saada esittää tämä monen ikätovereitteni muistoihin ikuistunut klassikko.

+ Ei SINFFiä ilman Rölli-näytöstä! Kaikkien luonnonystävien ykkösidoli Rölli seikkailee näytöksessä, jossa esitetään viisi jaksoa vuosilta 1986-93. Tutustu kaikkiin elokuviin Tutustu oheistapahtumiin tästä


bottom of page