top of page

Tärkeää tietää - muutokset ja loppuunmyydyt näytökset // Important information - changes and sold ou


Päivitetty / Updated 17.8.2018 klo 10.45 Perjantaina 16.8. Klo 15.40 Resiinamatkat ovat loppuunmyyty.

Klo 17 Perjantaina esitettävän kotimaisen Vedenneito-elokuvan ohjaaja Petteri Saario ei valitettavasti pääse paikalle näytökseen vastaamaan yleisön kysymyksiin ennakkoitiedoista poiketen. Pahoittelemme peruutusta ja toivotamme teidät tervetulleeksi festivaalin avaavaan Vedenneito-näytökseen perjantaina klo 17 Kuvalinnassa!

Klo 18.00 Toisin, kuin aiemmin ilmoitettiin, Mad House: Hikoileva maapallo esitetään Lippa-kioskin viereisessä puistossa Savonlinnan satamassa Klo 20 Metsänäytös on loppuunmyyty. Huomaattehan, että Metsänäytös on K-12 ja elokuvassa Kallonmetsästäjät on kohtauksia, jotka eivät sovi herkemmille tai lapsille. Lauantaina 17.8. Klo 11 Leffabrunssi on loppuunmyyty. Pieni määrä lippuja myydään vielä ovelta Kulttuurikellarilla ennen brunssin ja elokuvan alkamista. Klo 18 Luento: Luonto ja ympäristö monikansallisessa venäläiselokuvassa. Pentti Stranius on valitettavasti joutunut perumaan luennon sairastumisen vuoksi. Sunnuntaina 18.8. Klo 14 Resiinaesitykset ovat loppuunmyyty. In English Friday 16.8. 3.40 pm Draising Journeys are sold out.

5 pm On Friday director Petteri Saario can't unfortunately participate on the Q&A session after the Vedenneito screening. 8 pm Forest screening is sold out. Please notice that the Forest screening's age limit is 12 years and movie The Skull Hunters includes scenes that might feel disturbing and are not suitable for children. Saturday 17.8. 11 am Movie brunch is sold out. Small number of tickets will be sold at the door before the movie and brunch starts.

6 pm Talk: Nature and Environment in Transnational Russian Cinema. Unfortunately journalist Pentti Stranius can't attend to the talk due illness.

Sunday 18.8. 4 pm Draising Journeys are sold out.


bottom of page