Ainutlaatuinen Tentsile-telttamajoitus Sulosaaressa


Elokuvafestivaalin arvojen mukainen majoitus tarjotaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa festivaalien omassa Tentsile Campissa!

Luonnonkauniiseen, rauhalliseen mutta keskeisellä paikalla sijaitsevaan Sulosaareen pystytetään 6 Tentsileä, eli telttaa, jotka viritetään puiden väliin ilmaan. Teltoissa yöpyjät saavat kaupungin parhaat maisemat ja kokemuksen ”ilmassa nukkumisesta”. Majoitus järjestetään yhdessä Retkipaikan kanssa.

Yhteen Tentsile-telttaan majoittuu 2-3 henkilöä.

Paketti sisältää 2 yötä Tentsilessä ja viiden elokuvan sarjalipun festivaalille sekä makuupussin, sisäpussin ja makuualustan.

Hinta: 230€ / henkilö Varaus: Suoraan Retkipaikan sivuilta >

Tentsile majoitteena

Tentsile on teltta, joka pingotetaan kuormaliinoilla kiinni puihin. Teltat ovat huolellisesti testattuja ja turvallisiksi majoitteiksi todettuja, joissa yöpymistä voi jossain määrin verrata riippumatossa tai trampoliinilla nukkumiseen. Tentsile on ekologinen retkeilymajoite, sillä se ei vahingoita maastoa eikä puita, joihin teltta kiinnitetään. Tentsile kokemus on kevyt ja taianomainen, sillä ihmisillä on harvoin mahdollisuutta tunte leijuvansa ilmassa!

Lue lisää Tentsile-kokemuksista Retkipaikasta!

Lue lisää Tentsilen omilta sivuilta >

.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
SINFF 2016