top of page

Tärkeää tietää festivaalin aikana - muutokset ja loppuunmyydyt näytökset // Important information du


Päivitetty / Updated 19.8.2018 klo 11.40 Perjantaina 17.8. Klo 19 Lake Saimaa elokuva on LOPPUUNMYYTY Lauantaina 18.8. Klo 11 Rölli: Hirmuisia kertomuksia elokuvan ikäraja on ennakkotiedoista poiketen 7 vuotta. Yli 18 vuotiaan seurassa elokuvaa pääsevät katsomaan myös yli 4-vuotiaat Rölli-fanit. Klo 13 Somaattinen äänimatka on LOPPUUNMYYTY. Sunnuntain äänimatkalle klo 16 on vielä tilaa.

Klo 16 Taiteilijatapaaminen Antti Tenetzin kanssa on ennakkotiedoista poiketen Kulttuurikellarissa, Olavinkatu 34. Sunnuntai 19.8. Klo 13 Norppa-risteily on LOPPUUNMYYTY. Klo 15 Aktivistikoulu on siirretty SINFF-teltan viereiseen M/S Puijo laivaan. In English Friday 17.8. 7 pm Lake Saimaa is SOLD OUT Saturday 18.8. 11 am Rölli: Terrible Stories age restriction is 7 years. Children over 4 years can attend with an adult over 18 years old. 1 pm Somatic Sound Journey is SOLD OUT. There are still places left on Sunday's sound journey at 4 pm. Sunday 19.8. 1 pm Saimaa Seal-cruise is SOLD OUT. 3 pm Activist School will be held at M/S Puijo ship next to the SINFF tent in the harbour.


bottom of page