top of page

Sikaloita, sirkkaloita vai sieniproteiinia - miltä näyttää tulevaisuuden ruoka?


Luontoelokuvafestivaalilla keskustellaan tänä vuonna ruoantuotannon tulevaisuudesta. Lauantaina 18.8. BUGS -näytöksen yhteydessä järjestettävän keskustelun osallistujat ovat ruoka-alan asiantuntijoita ja innovaattoreita.

Tilaisuudessa pohditaan, miten maapallon alati kasvavalle väestölle tuotetaan tulevaisuudessa riittävästi ruokaa - ekologisesti ja eettisesti kestävämmin. Millaisia vaihtoehtoja Suomessa ja maailmalla on nykyteknologian puitteissa tarjolla? Erityisfokuksessa ovat luomuviljely ja hyönteisten ravintokäyttö sekä kaupungeissa tapahtuva, ns. suljetun ympäristön kasviviljely.

Paikalla keskustelemassa ovat Luomuinstituutin johtaja, maatalous- ja metsätieteiden tohtori Sari Iivonen, Silmusalaattia tuottavan Snafu Oy:n toimitusjohtaja ja viljelijä Samuli Laurikainen sekä suomalaista hyönteismaataloutta edistävän Finsectin Lauri Jyllilä. Keskustelua fasilitoi Aura Lamminparras.

Aika: La 18.8. BUGS-näytöksen jälkeen, n. klo 14:15

Paikka: Kisalinna

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mikäli paikkoja on jäljellä elokuvanäytöksen jälkeen.

Osta lippusi elokuvanäytökseen ennakkoon täältä:

https://holvi.com/shop/luontoelokuvafestivaali/product/f6fdd60aa5232a4c404cc3d528d35a46/

Psst! Mikäli ruoantuotanto kiinnostaa, tämän vuoden ohjelmistossa nähdään myös maidontuotantoa kriittisesti ruotiva The Milk System.


bottom of page