top of page

Somekuvakilpailun säännöt


Yötön yö ja kauniit kesäyöt vain lähestyvät, joten sen kunniaksi sinulla on mahdollisuus voittaa sarjalippu loppukesän parhaaseen viikonloppuun osallistumalla somekuvakilpailuumme!

Kilpailun järjestäjä:

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali

Kilpailuaika:

Kilpailuaika on 21.6.-10.8.2018

Osallistumisoikeus:

Voit osallistua kilpailuun Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa jakamalla julkisena postauksena oman kuvasi Suomen kesäyöstä. Merkitse julkaisu tunnuksilla #Sinff2018 ja @luontoelokuvafestivaali (Twitterissä @sinff). Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Facebook, Twitter ja Instagram eivät ole mukana kilpailussa.

Voittajat arvotaan satunnaisesti kuukausittain (kesä-, heinä- ja elokuu) kilpailun järjestäjän toimesta.

Oikeudet kilpailun puitteissa toimitettuun materiaaliin:

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa kilpailun järjestäjälle oikeuden jakaa sisältöjä oman viestintänsä osana. Kuvia voidaan julkaista SINFF:in verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa, esimerkiksi regrammata Instagramissa. Kuvaajan nimi tai nimimerkki julkaistaan aina kuvan julkaisemisen yhteydessä.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hän on luonut materiaalin itse ja että ao. materiaali tai sen hyödyntäminen ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, toisen tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta.

Palkinnot:

Palkinto on viiden elokuvan sarjalippu Savonlinnan kansainväliselle luontoelokuvafestivaalille, joka järjestetään 17.-19.8.2018. Joka kuukausi arvotaan uusi voittaja ja yhteensä palkintoja jaetaan kolme (3) kappaletta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja tämän kanssa sovitaan yhdessä palkinnon lunastuksesta. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Henkilötiedot:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä ilman henkilön suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Kilpailuun liittyvissä asioissa osallistuja voi olla yhteydessä kilpailun järjestäjään sähköpostitse: sinff@sinff.fi


bottom of page