top of page

Luontoelokuvafestivaali saa oman juhlakorun – tässä ovat Mine Güngörin suunnittelemat ihanat Puolukk


Mine Güngör suunnitteli Savonlinnan kansainväliselle luontoelokuvafestivaalille oman juhlakorun. Puolukka-korvakorut maksavat 35€. Tuotosta 1/3 menee festivaalin toiminnan hyväksi.

Helsinkiläinen Güngör on ammatiltaan kuvataiteilija, mikä näkyy omaperäisenä kuvamaailmana. Korujen materiaalit ja tuotanto on pyritty valmistamaan mahdollisimman ekologisin ja eettisin menetelmin.

Puolukka-korvakorujen idea syntyi rakkaudesta luontoon. Savonlinnan seutu on helsinkiläiselle korusuunnittelijalle tuttua.

– Korua suunnitellessa ajattelin omaa kokemustani matkalla Savonlinnan Sulosaareen, josta pari vuotta sitten kävelyllä napsin suuhuni erittäin mehukkaita puolukoita. Ajatukseni liittyy tähän luonnon antimien arvostukseen, Güngör kertoo.

Yhteistyö on molemmille tahoille mieluinen. Luontoelokuvafestivaali pyrkii nostamaan esille kotimaista ja eettistä designia ja Güngör puolestaan haluaa tukea poikkitaiteellista kulttuuritapahtumaa.

– Haluan tukea tällä tavalla pienemmässäkin kaupungissa tapahtuvaa kulttuuritapahtumaa ja heidän aktiivista porukkaa, joka talkoohenkisesti järjestää mielenkiintoisen, monia puhuttelevan tapahtuman. Lisäksi olen luonto-elokuvien suurkuluttaja ja ne toimivat usein itselleni myös inspiraationa, Güngör sanoo.

Korut on valmistettu laadukkaasta suomalaisesta koivusta eettisin menetelmin Helsingin Vallilassa. Puu on kevyttä ja korvakorut ovat kevyet huolimatta koostaan. Koruissa käytetään nikkelivapaata korumetallia.

Puolukka-korvakorut sopivat kaikille, ketä luonto, ekologinen ja paikallinen tuotanto sekä kotimainen design kiinnostaa. Korut ovat myynnissä verkkokaupassamme elokuun loppuun asti.

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali järjestetään yhdeksättä kertaa 17.–19.8.2018.


bottom of page