Metsä - The Forest Project
-luontopolkuesitys

Luontopolkuesitykset on valitettavasti jouduttu perumaan loukkaantumisen vuoksi.
Lipunostaneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse palautusta varten.

Metsä – The Forest Project on liikkuva luontopolkuesitys, jossa sirkustaiteilijat Henna Kaikula ja Viivi Roiha tutkivat luontosuhdetta liikkeen kautta. Luonto on merkittävä kolmas esiintyjä, jolloin esitys muokkautuu kunkin metsän mukaan. Yleisö ja esiintyjät pääsevät aina kokemaan uniikin teoksen.

 

Metsä – The Forest Project on luontopolun varrelle rakennettu sirkusesitys. Esiintyjien johdattaessa yleisönsä metsän siimekseen, yleisö pääsee kokemaan ilma-akrobatiaa puiden latvustoissa, pariakrobatiaa puiden runkojen kanssa, akrobaattista tanssia ja humisevia äänimaisemia. Esitys tarjoaa myös aikaa kokea luonnon helmassa kiireettömyyttä, yhteyttä ja jaettua rauhaa. Rakentamalla sirkusesityksen metsään, taiteilijat pyrkivät vahvistamaan ihmisten luontosuhdetta ja parantamaan ihmisen luonnosta vieraantumisen aiheuttamia haavoja.

 

Viivi Roiha ja Henna Kaikula ovat suomalaisia kansainvälisesti menestyneitä sirkustaiteilijoita. Heidän polkunsa sirkustaiteen parissa on useiden vuosikymmenien mittainen. 
 

#NAATISKELU
 

Tuotanto: Sirkus Aikamoinen 

Alkuperäinen konsepti: Sade Kamppila ja Viivi Roiha 

Lisätiedot: www.metsatheforestproject.info