Mad House -kesäkiertue saapuu Savonlinnaan

Esitystaiteen talo Mad Housen kiertue “Ilmastonmuutos ja Utopiat” vierailee Luontoelokuvafestivaaleille 16.–18.8. Kiertueen esitykset käsittelevät ihmistä, ympäristöä, siihen kohdistuvia muutoksia ja tulevaisuuksia.

Hikoileva maapallo

Nukketeatteriryhmä Kuuman ankanpoikasen esityksessä Hikoileva maapallo kuullaan jöröjukkamaisia tarinoita ympäristöstämme. Koko perheelle suunnatussa teoksessa riimittelevät tutkijat kohtaavat joukon otuksia ja ilmiöitä, joilla saattaa olla tekemistä maapallon hikoilun kanssa. Esitys toteutetaan yhteistyössä Aura of Puppetsin kanssa.

Kuuma ankanpoikanen pe 16.8. klo 18 satama

Lintukonsertti

Äänitaiteilijoiden Juha Valkeapään ja Juhani Liimataisen Lintukonsertissa kuullaan sekoitelma arkisten ja mytologisten lajien ääntelyä höyhenpuvuissa.

Lintukonsertti on osa Metsänäytöstä pe 16.8. klo 20.

Utopiakonsultaatio

Todellisuuden tutkimuskeskuksen Utopiakonsultaatio on palvelu, jossa asiakas ja konsultti kohtaavat toisensa. Osapuolten vuorovaikutusta ohjaa kulloinenkin ympäristö ja sen herättämät ajatukset.

Utopiakonsultaatio su 18.8. klo 13 satama

kallio manninen

kallio manninen -taiteilijaparin esitys ammentaa kyborgiteorioista ja klubikulttuurista. Teknologioiden ja kehojen vuorovaikutuksesta muodostuu odottamattomia tulevaisuudennäkymiä.

Kallio manninen pe 16.8. klo 19.30 Kulttuurikellarin alakerta

 

SINFF 2016