Luontokuvat somessa ja lehdessä

Keskustelu: Luontokuvat sosiaalisessa mediassa ja aikakauslehdessä

Suomen Luonto -lehden kanssa yhteistyössä järjestettävä keskustelutilaisuus kutsuu luontokuvien ystäviä koolle. Tule kuuntelemaan miten retki- ja luontokuvat syntyvät aikakausilehteen. Entä millaiset luontokuvat kiinnostavat Instagramissa?

Puhujina Suomen Luonto -lehden AD Nanna Särkkä ja retkeilytoimittaja, valokuvaaja Markus Sirkka sekä Ossi Saarinen, jonka upeilla luontokuvilla on Instagramissa jo 170 tuhatta seuraajaa. Tule kuuntelemaan vinkkejä ja kyselemään  luontokuvien ammattilaisilta. Kettukuva Ossi Saarinen.

Aika: 17.8. klo 12

Paikka: Kulttuurikellarin yläkerta

Liput: Vapaa pääsy

Ossi Saarinen on itseoppinut 22-vuotias luontovalokuvaaja ja maantieteen opiskelija Espoosta. Ossi tunnetaan erityisesti hänen persoonallisista eläinkuvistaan, muun muassa ketunpennuista ja oravista, jotka ovat keränneet hänen Instagram-tililleen yli 170 tuhatta seuraajaa ympäri maailmaa.

 

Jo lapsena herännyt suuri kiinnostus luontoa ja eläimiä kohtaan alkoi harrastuksena ja tänä päivänä luonnon kuvaaminen on Ossille täyspäiväistä työtä.  Kuviensa kautta hän toivoo voivansa vaikuttaa positiivisesti ihmisten mielipiteisiin luonnosta ja sen suojelemisesta. Ossi julkaisi ensimmäisen luontokuvaamista käsittelevän kirjansa helmikuussa 2019.

 

Nanna Särkkä on Suomen Luonto -lehden AD. Hän vastaa lehden visuaalisesta ilmeestä. Nannalla on pitkä kokemus aikakauslehdistä niin graafisena suunnittelijana kuin tutkijanakin.

 

Markus Sirkka on retkeilytoimittaja ja valokuvaaja. Luontoalan sekatyömieheksi itseään kutsuva moniosaaja toimii myös luonto-oppaana, vuokraa kanootteja ja retkeilyvälineitä ja tuottaa hunajaa.

SINFF 2016