top of page
malla_press-photo_2020-photo-by-J.-Särkilahti-scaled.jpeg
SINFF X House of Olaf: Malla

Malla | Suomi | K18 | Liput ennakkoon Tiketistä 17€ / House of Olaf ovelta 19€

Juhlistamme festivaalia yhdessä festariklubin merkeissä! Perinteinen festivaaliklubi järjestetään tänä vuonna vastikään avanneessa House of Olafissa. Perjantaina klubilavan valtaa säkenöivä Malla!

Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja elektropopin sekoitusta. Malla on tyylikkään viileä ja suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla.

Malla Malmivaara on kaikille tuttu nimi näyttelijäntyönsä kautta, mutta Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina. Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita, se soi viileimmissä klubeissa ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa. Malla osoitti, että hyvin tehty housen ja discon yhdistelmä toimii suomen kielellä tai oikeastaan paremminkin laulukielestä riippumatta. Malla operoi siis kerrassaan omilla leveleillään.

Liput keikalle myy Tiketti!


Kuva | J. Särkilahti

bottom of page