Etsimme kahta harjoittelijaa vuoden 2019 festivalille

November 20, 2018

 

Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali järjestetään 16.–18.8.2019 kymmenettä kertaa. Tapahtumassa esitetään luonto- ja ympäristöaiheisten elokuvia, niin dokumentteja, lyhytelokuvia, animaatioita kuin fiktioelokuviakin. 20–30 elokuvan lisäksi festivaaliviikonloppu sisältää livemusiikkia, erikoisnäytöksiä, taidetta, keskusteluja, työpajoja ja paljon muuta mielenkiintoista tapahtumaa teeman ympärillä monipuolisesti. Vuonna 2018 festivaali keräsi 3500 kävijää.

 

Luontoelokuvafestivaali etsii nyt kahta harjoittelijaa vuoden 2019 festivaalille: viestintäharjoittelijaa sekä tuotantoharjoittelijaa. 

 

Lue lisää ja hae mukaan porukkaamme >

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajankohtaista
Please reload

SINFF 2016