Monipuolinen kattaus maksuttomia tapahtumia: Nykytaidetta, esityskokoelma videotaiteesta sekä perinteeksi muodostunut Elokuvapiknik

August 15, 2018

 


 

 

Osana festivaalia Kulttuurikellarissa nähdään Suomen kuuluisimman biotaiteilijan Antti Tenetzin näyttely, jossa nähdään paikkasidonnainen teos Musta joki - Black River. Pohjana teokselle toimivat Olaus Magnuksen tarina Olavinlinnan ohi virtaavasta mustasta virrasta ja siinä uivista kaloista sekä kalliomaalaukset Kolovedellä ja Astuvansalmella. Taiteilijatapaaminen ja viralliset avajaiset pidetään lauantaina Kulttuurikellarissa.

Inner Nature Exhibition  – hyökyaaltoja vastaan on elokuvaohjaajien ja videotaiteilijoiden kansainvälisen verkoston maailmaa kiertävä esityskokoelma, joka on toteutettu yhteistyössä Inner Nature Networkin, Valèncian yliopiston ja Maan ystävät ry:n kanssa. SINFF:n näytöksessä keskustelemassa on Suomen Maan ystävät ry:n vesiryhmästä aktivisti, erityisesti globaaliin vesikriisiin perehtynyt Olli-Pekka Haavisto.

 

Festivaalilla jo perinteeksi muodostunut Elokuvapiknik tuo Riihisaareen koko perheelle sopivan piknikin, jossa voi elokuvien ja live-musiikin lisäksi nauttia omista eväistä. Riihisaaren maakuntamuseoon on piknikin aikana vapaa pääsy. Valkokankaalla nähdään TAFF - Turku Animated Film Festivaalin kuratoima animaationäytösMetsästä kaupunkiin. Musiikista vastaa SINFF:in virallinen festivaalibändi Kolibri ja Kaukomatka.

 

Lista maksuttomista tapahtumista:

 

Perjantai 17.8.

15.00  Seminaari, Riihisaaren museo

17.00  Menninkäisen puutarha -työpaja, SINFF-teltta

 

Lauantai 18.8.
12.30  Taidetyöpaja, SINFF-teltta

14.30  Inner Nature Exhibition + keskustelu, SINFF-teltta

16.00 Taiteilijatapaaminen: Antti Tenetz, Kulttuurikellari
20.00 Elokuvapiknik, Riihisaari

 

Sunnuntai 19.8.
15.00 Aktivistikoulu, SINFF-teltta 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajankohtaista
Please reload

SINFF 2016