SINFF yhteistyössä SATOA goes WILD -ruokafestivaalin kanssa: ohjelmassa ruoka-dokumentteja!

June 1, 2018

SATOA goes WILD -ruokafestivaali järjestetään Kuopiossa 15.-16.6.2018. SATOA goes WILD on syksyisin järjestettävän SATOA Kuopio Food Festival -tapahtuman villi pikkusisko. Tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia paikallisten makujen juhlia, joissa maistellaan pääosin paikallisista raaka-aineista paikallisten yrittäjien valmistamia ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessä. Luontoelokuvafestivaalin ja SATOA goes WILD -festivaalin yhteistyönä ohjelmistossa nähdään myös ensi kertaa ruoka-teemaisia dokumenttielokuvia.

 

SATOA goes WILD on hyväntuulinen ruokatapahtuma, jossa korostuvat alkukesän raikkaat raaka-aineet: raparperi, villiyrtit, luonnontuotteet, kala jne. WILD on seikkailu, jossa kierrellään keskusta-aluetta festivaalikartan johdattamana. Eri puolella keskustaa sijaitsevissa karttapisteissä saattaa kohdata maukkaan ruoan ohella pieniä villejä twistejä: villiyrttityöpajoja, utopioita, tanssia ja runoja tai muita yllätyksiä.

.

Festivaalin elokuvaohjelmistossa nähdään Luontoelokuvafestivaaleillakin elokuussa nähtävä, hyönteissyöntiä käsittelevä dokumentti BUGS (2016). Lisäksi ohjelmistoon valikoitui viime vuonna Savonlinnassa nähty, biodynaamiseen ruoantuotantoon sukeltava dokumentti Good Things Await (2014).

 

Lue lisää tapahtumasta täällä: https://www.satoa.fi/​

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajankohtaista
Please reload

SINFF 2016