Sisätilaan siirretty elokuvapiknik hurmasi intiimillä tunnelmallaan

August 20, 2017

Lauantaina festivaaleilla kävi yli 1100 vierasta. Päivän katsotuimmat elokuvat olivat Kesäni sudenkorentona, Aktivisti, Dead Donkeys Fear

 

No Hyenas sekä elokuvapiknikillä näytetty Sielunmetsä. 
 
Aamupäivän Rölli-näytöksen jälkeen satamalaiturin taidetyöpajaan osallistui suuri joukko pieniä ja isompia taiteilijoita. 
 


Komugi Andon ja Teemu Salosen  “Koirani on ainakin eurooppalainen”  -näyttelyn avajaisia vietettiin Galleria Ars Novassa. Näyttelyn kuraattori Paavo Halonen avasi lämminhenkisen tilaisuuden, jossa kuultiin myös Kolibri ja Kaukomatka -yhtyettä.  
 
Yhtye viihdytti festarikansaa myös illan elokuvapiknikillä, joka jouduttiin siirtämään sisätiloihin Riihisaaren Maakuntamuseoon epävarman sään vuoksi. Festivaaliyleisö otti muutoksen hyvin vastaan ja museotilat täyttyivät piknik-eväistä nauttivista vieraista. Anu Kuivalaisen Sielunmetsää seurattiin keskittynein silmin ja yleisö kiitteli kotimaista uutuutta.
 
Tapahtuman siirtyminen sisätiloihin ei harmittanut Helsingistä asti saapunutta Tarja Viléniä.
– Tunnelma oli oikeastaan vain entistä intiimimpi. Harvoin museoon pääsee piknikille. Tämähän luo aivan uudenlaista museokulttuuria, Vilén kiitteli.
 

 


Ilta huipentui savonlinnalaisen Trees- yhtyeen ja rytmiorkesteri Muuan Miehen keikkaan festivaaliklubilla Happytime Barissa. Pitkästä päivästä huolimatta yleisö jaksoi tanssia aamuyöhön saakka ja nauttia musiikin hurmoksesta.


 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajankohtaista
Please reload

SINFF 2016